© 2017 by Calanpoint Contracts LTD

Tel: 020-7627-4740

BMS, Uxbridge - (for Como)

1/1

The project for BMS was to refurbish their UK head office and create an open plan office space with new central meeting rooms whilst also refurbishing the main reception area, café and support staff areas. The scheme was designed by Aecom Architects. The works were phased into 6 handovers and possessions to allow full occupation by the clients throughout the project.

 

Calanpoint works included all general and specialist joinery; acoustically enhanced doors and frames to all meeting rooms; acoustic wall panelling to all meeting rooms; feature wall screens within open plan areas; reception desks; feature timber ceilings; new banquette seating to the café; fit out of the gym changing rooms including cubicles, lockers, benches.